Etno apartman

This slideshow requires JavaScript.

Opis

Ovaj apartman koji u svom sastavu ima dve spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom idealan je za porodice ili grupe prijatelja. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva zasebna ležaja, u dnevnom boravku nalazi se i dvosed na razvlačenje koji po potrebi može biti odličan za boravak još jedne osobe. Apartman je pogodan za smeštaj 4 odrasle osobe + jedno dete uzrasta do 12 godina, koje može boraviti besplatno.

Apartman se nalazi u prizemlju objekta i ima odvojen ulaz, kao i garniture za sedenje i suncobran. Ima zvučnu izolaciju, tako da je dobar izbor za mlade koje žele da se opuste uz glasniju muziku.

U apartmanu se nalaze 3 LCD TV uređaja sa kablovskom televizijom, kao i DVD uređaj. Apartman je pokriven Wi-fi signalom interneta. Na raspolaganju vam je i kompletna kuhinja sa mikrotalasnom, rernom, električnim kuvalom za vodu i svim potrebnim priborom za spremanje jela i ručavanje. U kupatilu ćete pronaći i fen za kosu.

Po potrebi možemo obezbediti 1 montažni krevetac za bebu.

Prilikom dolaska u apartmanu ćete pronaći 2 peškira po osobi.

Ukoliko dolazite autobusom na Zlatibor, možete izabrati našu uslugu BESPLATNOG taxi prevoza do našeg objekta.

Informacije

Slobodne dane kao i cenu smeštaja u svakom trenutku možete videti na stranici za on-line rezervaciju.

Za zagarantovanu rezervaciju smeštaja, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 30% od celokupne cene smeštaja. Avans nije potrebno uplatiti ukoliko je datum dolaska najmanje 3 dana od dana rezervacije smeštaja.

Rok za uplatu avansa je 3 radna dana od dana rezervacije.

Ukoliko imate problema ili niste u mogućnosti da uplatite avans, molimo vas da nas kontaktirate.

Rezervaciju smeštaja možete otkazati 8 dana pre dolaska BESPLATNO.

Novac koji ste uplatili kao avans biće prsoleđen vama na način koji vam najviše odgovara. Troškove prosleđivanja novca ako ih bude snosite VI.

Ukoliko rezervaciju želite da otkažete 5 do 7 dana pre dolaska, novac neće biti vraćen, ali možete izabrati neke druge datume, kada će avans koji ste uplatili i dalje važiti.

Ukoliko rezervaciju otkažete u periodu od 4 i manje dana od dolaska ili u slučaju ne pojavljivanja, avans koji ste uplatitli neće biti vraćen.

Prijavljivanje u smeštaj je od: 13h do 23h

Odjavljivanje iz smeštaja je do 11h

Ukoliko želite drugačije vreme prijavljivanja ili odjavljivanja, molimo vas da prilikom rezervacije smeštaja to i navedete u napomeni. Potrudićemo se da ispunimo vaš zahtev.