SPA Intimo studio 1

Više fotografija - Room

Rezerviši
  • Informacije

  • Broj odraslih osoba :

    2

Opis

Visited 15902 times , 9 Visits today

Volite romantiku. Uživate dok gledate voljenu osobu kako se raduje Vašim znacima pažnje kojima je s vremena na vreme iznenadite. Nekada su to sitnice a nekada nisu. Zavisi od prilike. I povoda. Ispunjava Vas njena sreća. Tu posebnu osobu želite istinski da usrećite za rođendan, godišnjicu, specijalan datum… Možda samo želite da je zaprosite. Ova ponuda će učiniti da san postane stvarnost.Spa intimo - Blue House smeštaj Zlatibor

Ceo apartman je ovom prilikom uređen u romantičnom maniru. Još na ulazu će Vas dočekati prigušena svetla uz veliki broj sveća koji zajedno celom prostoru daju nezaboravan izgled. Latice ruža rasute po francuskom ležaju, ruža i čokoladice u njegovom centru. Podseća Vas na nekoga?

Neka veče počne sa flašom šampanjca. Dok grickate bademe u pozadini se čuje romantična strana muzika koju smo pažljivo odabrali baš za Vas. Uživate u Vašem ličnom spa centru sa osobom do koje Vam je najviše stalo i to u potpunoj intimi. Šta se može uporediti sa time?

Kako bi osećaj bio potpun i apsolutno sva čula uživala u doživljaju, arome mirisnih ulja koje se blago šire po prostoru Vam golicaju nozdrve.

Slobodno otvorite oči, ovo nije san.

Svaka rezervacija smeštaja u Spa intimo studiu ukjučuje:

  • Šampanjac
  • Korpu voća
  • Badem
  • Čokoladice
  • Neograničeno korišćenje đakuzija

Slobodne dane u svakom trenutku možete videti na stranici: Kalendar raspoloživosti

Informaciju o ceni smeštaja možete dobiti klikom na dugme Rezerviši  nakon unetih datuma dolaska i odlaska biće vam prikazana cena smeštaja.

Ukoliko dolazite autobusom na Zlatibor, iskoristite našu uslugu BESPLATNOG taxi prevoza do našeg objekta.

Za zagarantovanu rezervaciju smeštaja, potrebno je uplatiti avans u iznosu od 30% od celokupne cene smeštaja. Avans nije potrebno uplatiti ukoliko je datum dolaska najmanje 3 dana od dana rezervacije smeštaja.

Rok za uplatu avansa je 3 radna dana od dana rezervacije.

Ukoliko imate problema ili niste u mogućnosti da uplatite avans, molimo vas da nas kontaktirate.

Rezervaciju smeštaja možete otkazati 8 dana pre dolaska BESPLATNO.

Novac koji ste uplatili kao avans biće prsoleđen vama na način koji vam najviše odgovara. Troškove prosleđivanja novca ako ih bude snosite VI.

Ukoliko rezervaciju želite da otkažete 5 do 7 dana pre dolaska, novac neće biti vraćen, ali možete izabrati neke druge datume u narednih 30 dana, kada će avans koji ste uplatili i dalje važiti.

Ukoliko rezervaciju otkažete u periodu od 4 i manje dana od dolaska ili u slučaju ne pojavljivanja, avans koji ste uplatitli neće biti vraćen.

Prijavljivanje u smeštaj je od: 13h do 23h

Odjavljivanje iz smeštaja je do 11h

Ukoliko želite drugačije vreme prijavljivanja ili odjavljivanja, molimo vas da prilikom rezervacije smeštaja to i navedete. Potrudićemo se da ispunimo vaš zahtev.

Rezervacija za smeštaj za 1 noćenje neće biti prihvaćena ako pre i posle datuma rezervacije ima slobodnih dana. Za potvrdu rezervacije potrebno je da je apartman pre ILI posle Vaše rezervacije zauzet. Slobodne dane možete pogledati ovde. Cena samo 1 noćenja je 50€. Hvala na razumevanju!